Opvouwbare fietsen

Altijd handig, een opvouwbare elektrische fiets, met openbaar vervoer, of achterin de auto, of met de boot, of als noodfiets… Hier onze lijst “beste elektrische vouwfiets 2018”. Met 20 inch wielen, want dat is nog net groot genoeg om comfortabel te zijn, en klein genoeg om compact en vouwbaar te zijn. Moet het nog lichter en kleiner, en hoeft het niet zo snel? Neem dan een elektrische step!

De vakantietijd breekt weer bijna aan, voor veel mensen een reden om op zoek te gaan naar een vouwfiets voor op de camping of de boot. En waarom dan niet meteen een elektrische vouwfiets? Lange afstanden hoef je er vaak toch niet op de fietsen, dus het rij-comfort (dat bij vouwfietsen nooit geweldig is) komt een beetje op de tweede plaats.

Bij de aanschaf van een elektrische vouwfiets (of plooifiets zoals onze zuiderburen ze noemen) moet je op een aantal zaken letten. Vouwt hij makkelijk in- en uit, is de accu afneembaar (dat scheelt met tillen), hoe groot zijn de wielen (weggedrag), hoeveel ruimte neemt het opgevouwen pakketje in en hoeveel actieradius heb je nodig. We raden in ieder geval aan altijd eerst een goede proefrit te maken voor je aanschaf!

Elektrische vouwfiets kopen bij CitySmartBike

Een normale vouwfiets is al ontzettend handig en een elektrische natuurlijk helemaal! Die kun je het beste bij CitySmartBike.nl bestellen. Hier koop je de beste kwaliteit in elektrische opvouwbare fietsen. Dus wacht niet langer, want een elektrische vouwfiets kopen doe je natuurlijk bij CitySmartBike.