Bitvavo review

Bitvavo B.V. is een Amsterdams bedrijf dat zich op 11-05-2017 heeft ingeschreven in het handelsregister. Om grondig onderzoek te doen naar de bedrijfsgegevens van dit bedrijf hebben wij tegen betaling informatie bij de Kamer van Koophandel gekocht.

Hoewel deze gegevens publiekelijk zichtbaar zijn, zullen wij niet alle informatie op onze website tonen, zoals voornamen en persoonlijke telefoonnummers. Bitvavo B.V. heeft twee bedrijven als gezamenlijk bevoegde bestuurders:

Deranova B.V. (66790611), waar J. de Boer de zelfstandig bevoegde bestuurder is
Fortuna Holding B.V. (68739087), waar F.R. Baardse de zelfstandig bevoegde bestuurder is
Het bezoekadres is te vinden op Roerstraat 66 2, 1078LS Amsterdam. Wij hebben al vele transacties bij Bitvavo verricht en zij ervan overtuigd dat Bitvavo betrouwbaar is.

Bitvavo hecht veel waarde aan de veiligheid van de gebruiker en geeft veel informatie hierover. Zo moet voor ieder nieuw apparaat dat inlogt bij Bitvavo apart toestemming worden gegeven. Er wordt gebruik gemaakt van hot en cold wallets. Hot wallets om snel cryptocurrency te kunnen versturen zonder lange wachttijden.

Cold wallets voor het overgrote deel aan cryptocurrency om de veiligheid te waarborgen. Persoonlijke informatie zoals paspoorten, identiteitskaarten en andere gegevens worden versleuteld opgeslagen. Daarnaast is er ook een stichting opgezet Stichting Bitvavo Payments om het vermogen van de klanten veilig te stellen bij een eventueel faillissement. Alle valuta wordt geregeld door een derde partij, waardoor niets wordt beheerd door Bitvavo B.V. zelf.

Bitvavo zet hoog in op veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zullen hieronder de veiligheidsmaatregelen bespreken die Bitvavo zelf inzet en ook diegene die je zelf kunt gebruiken.

bitcoin kopen bij Bitvavo