Kantoorruimte Rotterdam

Woon je in Rotterdam en ben je op zoek naar kantoorruimte Rotterdam? Vooral de kantoorruimtes op A-locaties zoals het centrum in de gebieden Brainpark zijn zeer in trek. Het zijn gebieden die bijzonder populair zijn voor organisaties om kantoorruimte te huren.

Deze gebieden met kantoren hebben ieder hun eigen aantrekkingskracht. Brainpark geniet bijvoorbeeld een zeer goede ligging, Als je met de auto naar je kantoorruimte reist kun je via knooppunt A16/ N210 aansluiting vinden op het snelwegen netwerk van Nederland.

Daarnaast ligt dit gebied pal naast verschillende hoge scholen en de Erasmus Universiteit, wat erg gunstig kan zijn voor het werven van goed opgeleide medewerkers en stagiairs. Weena ligt daarentegen direct naast NS-station Rotterdam Centraal, op minder dan 5 minuten lopen.

Wie is Skepp?

Skepp is van oorsprong een Twents bedrijf wat in 2013 als een online broker in kantoorruimte is gestart. Het bedrijf houdt zich dagelijks bezig met start-ups, scale-ups en grote organisaties in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte.

Skepp is een uitermate handige website waar je snel en eenvoudig kantoorruimtes kunt vinden in de buurt van jouw locatie. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog de website.

https://skepp.nl/nl/kantoorruimte-zoeken/rotterdam

Category : Tof