Wat gaat er boven een goed glas wijn?

Het online wijn kopen? Nee, we maken maar een grapje. Toch zijn we erg benieuwd naar de mening van onze wijn klanten. Aangezien jij nu op onze webshop terecht bent gekomen, zal je een goed glas wijn wel kunnen waarderen. Of misschien bestaat jouw online wijn kopen uit geschenken. Wijn doet het altijd goed als relatiegeschenk.

Maar ja, dan hebben we nog steeds geen antwoord op de bovenstaande prangende vraag. Wat is er beter dan een mooi vol wijnglas?

De liefde voor wijn

Is de liefde voor wijn dan een pakkend antwoord? Nee, ook dit zal niet het geval zijn. Alhoewel voor ons team het misschien wel zo is. We denken wel dat échte liefde boven online wijn kopen staat. Misschien is het dan wel weer zo dat je deze liefde kan uiten door het online wijn bestellen.

(Kleine tip: je kan ons op een ander adres wijn laten bezorgen als je iemand wil verrassen!) Ja, we zijn er over uit. Liefde gaat voor wijn. Dan kunnen we wellicht de volgende toevoeging doen:

Liefde is…

Samen wijn drinken. Ken jij die spreuken nog? Als we zo vrij mogen zijn, indien jij wijn cadeau wil doen, wij helpen je graag. Niet bij het samen wijn drinken natuurlijk, maar met de bezorging en een leuke verpakking.

Jij kiest de wijn en wij doen de rest. En als je onze conclusie wil toevoegen op een briefje, dan doen we dit. (Allerlei andere teksten en boodschappen mogen natuurlijk ook.) Laat het ons weten, ook als jij een beter antwoord weet op de titel van dit stuk.