Zonnepanelen Breda online

zonnepanelen-breda-online

Zonnepanelen Breda online bestellen? Wilt u vandaag nog van uw eigen en duurzame zonne-energie profiteren. Dat is mogelijk! Dankzij de lage prijzen zijn zonnepanelen nu ook voor u interessant en in dit artikel zal ik iets toe gaan lichten over de prijzen die je kunt verwachten.

Prijzen van zonnepanelen in Breda

Indien u zonnepanelen wilt aanschaffen, dan komt u nu op het juiste moment. Zonnepanelen zijn namelijk een stuk goedkoper in de aanschaf dan enkele jaren geleden. Maar hoeveel kosten zonnepanelen in Breda nu eigenlijk? De prijzen daarvan hangen volledig af van hoeveel zonnepanelen u wilt laten plaatsen. En het aantal zonnepanelen bepaalt u door te kijken naar de onderstaande factoren;

de oppervlakte van uw dak
uw energieverbruik

Het energieverbruik is afhankelijk van de grootte van uw huishouden. Indien u een klein huishouden van 2 personen geeft, dan ligt uw jaarlijkse elektriciteitsverbruik waarschijnlijk rond de 3.400 kWh. Door het aantal kWh te delen door 0,85, weet u hoeveel zonnepanelen nodig heeft.

Indien u 3.400 kWh per jaar aan stroom verbruikt, dan heeft u een zonnesysteem nodig met een vermogen van zo’n 4.000 Wattpiek. Dit zijn in totaal 16 zonnepanelen met een vermogen van elk 250 WP.