Tinki.nl

PUBLISHED by catsmob.com

Hondenvoer vergelijken op Tinki.nl is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. De laatste jaren zijn er veel partijen en websites geweest die merken en soorten hondenvoer met elkaar vergeleken hebben.

Maar de factoren waarop de hondenvoer verschilt wordt verschilt weer per website. En dat kan in sommige gevallen soms erg verwarrend zijn. De ene partij vergelijkt alleen op prijs en kwaliteit, terwijl de andere partij juist naar de merken en bepaalde ingrediënten kijkt.

Maar omdat hondenrassen en honden van verschillende leeftijd vaak afwijkende behoeften hebben aan bepaalde voedingsstoffen, maakt dit het hondenvoer vergelijken vaak lastig. Een hond van klein postuur heeft bijvoorbeeld veel extra energie nodig, terwijl een volwassen hond op leeftijd in veel gevallen juist minder behoefte heeft aan deze energie.

Vergelijken aan de hand van een aantal factoren

De kwaliteit van hondenvoer vergelijken aan de hand van een aantal factoren en daarbij is het vooral belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van je hond.

Vergelijk daarom eerst hondenvoer aan de hand van de calorische waarden, want hoe meer calorieën een bepaalde hoeveelheid brokken bevat, hoe minder de hond ervan hoeft te eten om de juiste hoeveelheid binnen te krijgen.

Een andere belangrijke factor is de verteerbaarheid van het hondenvoer. Als je hond de juiste voeding ontvangt, zal je hond een stevigere en vooral minder ontlasting produceren.

Tot slot is ook de verhouding van plantaardige en dierlijke eiwitten bij hondenbrokken vergelijken erg belangrijk. Vergelijk daarom het hondenvoer aan de hand van de hoeveelheid vlees het bevat. Wil je meer weten over het vergelijken van hondenvoer? Bezoek dan vandaag nog de website Tinki.nl.